Belastingvoordeel

Doe een gift en geniet van een belastingvermindering van 45% voor een gift van minstens €40 per jaar.
De giften vanuit Nederland vallen onder de ANBI status van het Tibetaans Instituut in Schoten met RSIN/fiscaalnummer 8257.72.126.

Donatie Kagyu Monlam
Steunactie Kagyu Monlam:

Onze centra bestaan dankzij het actief engagement van vrijwilligers en weldoeners. Wij zijn een non-profit organisatie die enkel kan steunen op de inkomsten van de dharma-programma’s en giften. De overheid verleent ons geen subsidie omdat het boeddhisme vooralsnog niet erkend is. Dankzij jouw steun staan we er niet alleen voor. Jouw vrijgevigheid is kostbaar.

1. Ik doe een gift
Ik kies een bedrag :

 5 €

 15 €

 30 €

 45 €

Vrij bedrag
Periodiciteit

 Eenmalig

 Maandelijks

 Jaarlijks

Wanneer je voor een maandelijkse of jaarlijkse overschrijving kiest, dan wordt het Instituut gemachtigd om dit bedrag van je rekening af te schrijven, vanaf nu tot wijziging of herroeping. Deze overeenkomst kan op elk ogenblik beëindigd worden. Neem hiervoor contact met ons op via deze link.

2. Mijn gegevens
3. Bevestiging

Vertrouwelijkheid van je gegeven

De informatie die we via dit formulier verzamelen is bedoeld voor de ledenadministratie.

Alle bankgegevens om de betaling te verwerken zijn versleuteld met het SSL-protocol. Ze worden slechts bewaard voor de duur die strikt noodzakelijk is om deze doeleinden te verwezenlijken.

Mocht je van ons geen nieuws meer wensen te ontvangen of een van de andere rechten die de GDPR je toekent willen uitoefenen, gelieve contact op te nemen via deze link.

Voor meer informatie, raadpleeg onze privacyverklaring: confidentialite-et-mentions-legales