Belastingvoordeel

Doe een gift en geniet van een belastingvermindering van 45% voor een gift van minstens €40 per jaar.


De giften vanuit Nederland vallen onder de ANBI status van het Tibetaans Instituut in Schoten met RSIN/fiscaalnummer 8257.72.126.

Sponsor a day

"11 mei - De dag dat ik moeder werd en de betekenis van onvoorwaardelijke liefde ontdekte"  -  Anoniem

Sponsor a day

Vier een Speciale Dag
Steun Yeunten Ling door een datum te kiezen die voor jou dierbaar is, of het nu een verjaardag is, een jubileum of een andere belangrijke dag. 
“11 mei – De dag dat ik moeder werd en de betekenis van onvoorwaardelijke liefde ontdekte”.
We schrijven uw persoonlijk bericht op onze kalendermuur met gebedsvlaggen. Op uw speciale dag zullen de Lama’s uw wensen opnemen in hun wensgebeden.
Door een dag met € 108 te sponsoren, bied je het centrum een duurzame continuïteit. 108 wordt als een sacraal getal beschouwd; zoals een mala 108 kralen telt. Onze kleurrijke kalender met wensen siert de muur van de eetzaal, in het hart van het centrum Yeunten Ling.


1. Ik doe een gift
Ik kies een bedrag :

 9 €

 108 €

Vrij bedrag
Periodiciteit

 Eenmalig

 Maandelijks

 Jaarlijks

Wanneer je voor een maandelijkse of jaarlijkse overschrijving kiest, dan wordt het Instituut gemachtigd om dit bedrag van je rekening af te schrijven, vanaf nu tot wijziging of herroeping. Deze overeenkomst kan op elk ogenblik beëindigd worden. Neem hiervoor contact met ons op via deze link.

2. Mijn gegevens
3. Bevestiging

Vertrouwelijkheid van je gegeven

De informatie die we via dit formulier verzamelen is bedoeld voor de ledenadministratie.

Alle bankgegevens om de betaling te verwerken zijn versleuteld met het SSL-protocol. Ze worden slechts bewaard voor de duur die strikt noodzakelijk is om deze doeleinden te verwezenlijken.

Mocht je van ons geen nieuws meer wensen te ontvangen of een van de andere rechten die de GDPR je toekent willen uitoefenen, gelieve contact op te nemen via deze link.

Voor meer informatie, raadpleeg onze privacyverklaring: confidentialite-et-mentions-legales